Zboží

Barbie vzdává hold popkultuře

V rámci 60. výročí Barbie nás Mattel obdaří vskutku zajímavými kousky do série popkulturních ikon. V tomto roce nám budou představeny panenky inspirované popkulturními fenomény.
 Stormtrooper SW
            Svoji menší verzi dostane zpěvák, hudební skladatel a klavírista – Elton John. Držitel několika cen Grammy a mnohými dalšími oceněními.
            Dalším zajímavým jménem ze seznamu je Jean-Michel Basquiat. Americký malíř, který se proslavil  svými graffiti a poté jako neo-expresionista.
            S novým kino snímkem, pokračováním úspěšného Top Gunu, se podíváme i na verzi Toma Cruisez filmu Maverick, který by měl být v našich kinech na konci června.
            Na své by si měla přijít i herečka Gal Gadot, jejíž nový film Wonder Woman 1984, bude inspirací pro novou Barbie Wonder Woman. WW už vyšla pod hlavičkou Mattelu v několika verzích.
            S loňskými Star Warssérie neskončila a k Leie, R2-D2a Darth Vaderovipřibude také Barbie inspirovaná Stormtrooperem.
            Ochuzeni nebudou ani fanoušci komiksu či MCU série. Mattel nabídne podobiznu Scarlett Johansson, Black Widow, z nadcházejícího snímku v rámci Marvel Cinematic Universe.
 
Na finální podobizny si budeme muset počkat. Předpokládá se, že budou vydány, nebo přinejmenším představeny, během léta.
 
 
 
            V sérii Loves Pop Culturese můžeme setkat i se skvosty jakými jsou například: pár Addams family- Morticiaa Gomézči giftset The Munsters, který obsahuje Frankensteinovo monstruma jeho nevěstu.
            Fanoušci sci-fi jistě ocení několik verzí Star Treku– Captain Kirk, Spock, Uhurači giftset z roku 1996 k 30. výročí Star Trek.
 Tom Cruise hvězda
            Oblíbený agent jejího veličenstva si svou podobiznu vysloužil také, stejně jako jeho překrásné Bond Girls.
            Z hudby stojí za zmínku Barbie Frank Sinatra, která nemá podobu samotného Sinatry, nýbrž je inspirovaná jeho oblekem, nebo David Bowievydán v loňském roce.
 
            Blondýnka, jež mohla za pád King Kongaja také k mání.
 
            Muzikály nejsou výjimkou a popkulturní série nabízí Bewitched či novou verzi filmové Mary Poppins.
            Na motivy filmu A Wrinkle in Timenám byly ukázány plnější tvary a krásné kostýmy.
 
K samotné popkultuře patří například i Coca Cola, která má širokou nabídku holek i kluků.
            Velmi povedená řada je Hard Rock Cafea Harley-Davidson.