Firmy

Nová zubní klinika v Praze

Každý by chtěl mít čisté a bílé zuby, kterou jdou vidět na dálku. Ovšem pokud takové zuby chcete mít, tak se o ně musíte starat a dopřávat jim patřičnou péči. Měli byste si každý den pravidelně čistit zuby a také byste měli používat mezizubní kartáček. Na škodu však není ani zubní nit, která dokáže dobře vyčistit zbytky jídla, které se na zubech usazují. Pokud máte nyní problémy a bolí Vás zuby, tak neváhejte a registrujte se v nové zubní klinice v Praze.

zubař

Zubař Praha přijímá nové pacienty a to bez rozdílu věku. Tato klinika má kompletně nové vybavení a jejich přístroje jsou ty nejmodernější. Zdejší zubaři dělají své zákroky bezbolestně a hlavně kvalitně. Díky rokům praxe jsou jejich zákroky dělané detailně a kvalitně. Registrovat se můžete na webových stránkách, kde si určíte také den návštěvy. To můžete provést online, nebo po telefonické domluvě. Nemusíte tak chodit přímo na pobočku, ale stačí vše vyřídit na dálku. Ke klinice se pohodlně dostanete automobilem, nebo tramvají, či autobusem. Na kliniku to je pouze 5 minut pěšky od zastávky a tak je dobře dostupná. Na klinice se provádějí jak preventivní prohlídky, tak složitější zákroky a také bělení zubů a dentální hygiena. Navíc pokud jste objednaní, tak nečekáte žádné fronty, jako v jiných ordinacích.

zubař (2)

Mimo pobočky v Praze má tato klinika i jiné a to v Mělníku, Roudnici nad Labem a také v Horní Počaply. Na webových stránkách se také můžete podívat na podrobný ceník služeb a to včetně všech zákroků, co se zde dělají. Klinika dokonce spolupracuje s pojišťovnami a tak Vás dané zákroky nevyjdou extra draze. Spolupráce je domluvená se všemi státními pojišťovnami a také s VZP a Maxima.

Jestliže tedy máte jakýkoliv kaz a začíná Vás trápit bolest zubů, tak neváhejte a ihned se registrujte a objednejte k zubaři. Nikdy totiž nevíte, jak moc velká bolest bude.